BOY

CO-OWNER SECOND RECORD / PLAATJES DRAAIER

(Boy), zoon van ouders (met name vader) waarbij de liefde voor muziek er al vroeg in werd gegoten. Mede daardoor opgegroeid met een brede interesse qua muziekstijlen en sinds enkele jaren een zeer scherp gehoor wat betreft nieuwe artiesten en bands. Ik ben dan ook van mening dat de muziekverzameling een directe weerspiegeling is van jou als persoon en het de emotionele lagen laat zien van jouw tijdslijn. Daarnaast komt de voorliefde van vinyl voort uit het feit dat deze muziekdrager de hoogste vorm van tastbaarheid heeft, juist nu in een wereld van digitalisering.

YORDY

CO OWNER SECOND RECORD / PLAATJES DRAAIER / FOTOGRAAF

(Yordy) die ook een juiste paplepel heeft gekend qua muziek maar zich pas kort meer is gaan verdiepen in de variëteiten binnen de muziek. Zijn voorliefde op dit moment zit hem in de reggae (op vinyl welteverstaan) en het verzamelen van oude meuk (lees; vintage meubels). Dat laatste sluit erg goed aan bij het draaien van vinyl op een mooie “oude” platenspeler, je moet er immers een neus voor hebben. Daarnaast een echte whizzkid, zonder zijn skills geen strak uitziende en goed werkende website.

MARTIN

PLAATJES DRAAIER / MUZIEKKENNER

(Schoon-)Vader Martin,

Als vrijwilliger veelal te vinden achter onze draaitafels, als een verdienstelijke plaatjesdraaier bekommert hij zich over alle aangevraagde plaatjes. Het vrijwillige aspect ligt hem goed. Naast dat hij zo af en toe wat plaatjes bij ons draait, spant hij zich ook in bij andere organisaties als vrijwilliger. Zo’n beetje alles draait bij hem om muziek, dat wil zeggen dat zijn muziekkennis ver voorbij de gouwe ouwe, one-day-flies en guilty pleasures gaat. Als wij er niet uitkomen weet hij wel raad.