Over ons

Over ons

 

Laat mij ons even voorstellen:

Ikzelf (Boy), zoon van ouders (met name vader) waarbij de liefde voor muziek er al vroeg in werd gegoten. Mede daardoor opgegroeid met een brede interesse qua muziekstijlen en sinds enkele jaren een zeer scherp gehoor wat betreft nieuwe artiesten en bands. Ik ben dan ook van mening dat de muziekverzameling een directe weerspiegeling is van jou als persoon en het de emotionele lagen laat zien van jouw tijdslijn. Daarnaast komt de voorliefde van vinyl voort uit het feit dat deze muziekdrager de hoogste vorm van tastbaarheid heeft, juist nu in een wereld van digitalisering.

Zwager (Yordy) die ook een juiste paplepel heeft gekend qua muziek maar zich pas kort meer is gaan verdiepen in de variëteiten binnen de muziek. Zijn voorliefde op dit moment zit hem in de reggae (op vinyl welteverstaan) en het verzamelen van oude meuk (lees; vintage meubels). Dat laatste sluit erg goed aan bij het draaien van vinyl op een mooie “oude” platenspeler, je moet er immers een neus voor hebben. Daarnaast een echte whizzkid, zonder zijn skills geen strak uitziende en goed werkende website.

 

Vinyl Collectie:

Een aantal jaar terug is onze interesse gewekt voor het oude vertrouwde geluid van vinyl en daarbij ook de liefde voor het brede palet qua muziek. Op een zekere dag stonden de sterren goed uitgelijnd en stuitte wij op een grote partij platen. Letterlijk zoals het eerdergenoemde brede palet qua muziek was deze ook hier ruimschoots aanwezig. Het kleine beetje twijfel viel daarom al snel weg en voor wij het eigenlijk door hadden waren wij eigenaar van zo’n kleine 7000 a 8000 stuks platen. Hetzij albums, maxi-singles, singles en promo uitgaves. Kortom veel te veel om in eigen beheer te houden, menig vinyl verzamelaar denkt daar ongetwijfeld anders over, echter vinden wij naast het verzamelen van vinyl het een fijne gedachten om andere verzamelaars blij te kunnen maken, met juist die ene plaat die miste in zijn/haar collectie. Ons streven is dan ook om al onze exemplaren voor een zo’n eerlijk mogelijke prijs te verkopen. Jij blij, wij blij!

Kijk gerust rond in ons huidig aanbod, wij vullen zo’n beetje elke week aan dus hou onze site in de gaten. Want; “There’s always room for one more…”.

 

WALLPAPERS

Second Record Wallpaper | Black - WhiteSecond Record Wallpaper | Green - WhiteSecond Record Wallpaper | Mint - WhiteSecond Record Wallpaper | White - BlackSecond Record Wallpaper | Black - White - TextSecond Record Wallpaper | Green - White - TextSecond Record Wallpaper | Mint - White - TextSecond Record Wallpaper | White - Black - Text